Kerst met de Kast

Kerst met De Kast (with ‘special guests’)


Afgelopen December was voor De Kast een extra mooie Kerstmaand; de band deed voor het eerst hun Kersttour en het was meteen een succes!

 

Ook in 2017 willen we dit opnieuw aanbieden voor de koude Decembermaand; deze keer benaderen we theaters door heel het land.

Een  mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie,  dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!

Bij iedere show zullen er 2 gasten met de band meekomen; afgelopen jaar was dat o.a. Iris Kroes én ze nam haar harp mee!  Dit matchte zo goed met de band, dat ze dit jaar opnieuw benaderd is om weer mee ‘on tour’ te gaan.

Daarnaast is er contact gelegd met Henk Temming ( het Goede Doel), die in de begindagen van De Kast liedjes voor hen schreef ( o.a. Woorden zonder woorden) en hun producer was. Hij weet als geen ander wat ‘het geluid’ van De Kast is én nodig heeft en hoe hij daarin kan aanvullen. ( deze beide gasten nu nog o.v.b.)

Zanger/frontman Syb van der Ploeg: “Onze ‘25 jaar Op de planken’ tour in 2015was een prachtig muzikaal hoogtepunt waar we  samen met het publiek van hebben genoten. Nu afgelopen december 2016 opnieuw met onze Kersttour; daarom willen we aan een  traditie gaan werken en daarbij iedere keer een aantal verrassende muzikale gasten uit de muziekwereld uitnodigen om dit met ons mee te vieren”.

Een twee keer zestig minuten durend programma,  met naast de mooiste hits van De Kast ook een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’

De heren van de Kast hebben er zin in om ook dit seizoen  samen met hun bezoekers er een onvergetelijke avond van te maken met  ‘Kerst met de Kast’.