Motel Westcoast The American Dream 2017

Welkom in Motel Westcoast!
Wij zijn blij dat we u mogen begroeten en willen u van harte welkom heten in ons Motel. U kunt erop vertrouwen dat we alles zullen doen om uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Een stukje geschiedenis..... Toen onze oprichter, Syb van der Ploeg, in 2001 een reis maakte naar The United States of America kwam hij in de buurt van Venice Beach terecht. Omringd door topmuzikanten van de Westcoast werd hij geraakt door de relaxte muziek en de prachtige samenzang. Terug in Nederland besloot hij om die muziek ook hier onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Hij benaderde Edward Reekers om samen met hem het avontuur aan te gaan. Eén voor één werden de andere medewerkers van Motel Westcoast met grote zorg geselecteerd. Julian Thomas werd binnengehaald, Mirjam Timmer en later Brenda van Aarsen.
In 2007 werd het Motel voor de eerste keer geopend. Part 1 was de subtitel die al deed vermoeden dat er meerdere seizoenen zouden volgen. In 2009 Listen to the music. In 2011 California Dreaming. In 2013 Coast to coast en in 2015 Five Times of Good Vibrations. En dan nu in 2017 The American Dream- zie; www.motelwestcoast.nl 
Inmiddels is, na een aantal hervormingen in het personeelsbestand, de bemanning van Motel Westcoast vandaag de dag op topsterkte!  Het Entertainment Team. Zij zorgen voor een stemmige invulling van uw bezoek aan Motel Westcoast: Syb van der Ploeg- Edward Reekers    Julian Thomas en Brenda van Aarsen.
Roomservice. Zij serveren u een grote variëteit aan muzikale hoogstandjes waarvoor u alleen uit enthousiasme uit uw comfortabele theaterstoel hoeft te komen! Jeff Zwart (elektrische en akoestische gitaren) Johannes Adema (basgitaren) Hubert Heeringa (saxofoons, viool, percussie, zang) Arno Schlijper (toetsen) Maarten Molema (drums en percussie).
Technische staf.   Bennie Meijer (hoofd technische dienst) Paul Reitsma (sfeerverlichting) Management: Marc de Bruin (algemeen) Froukje Kits (PR en promotie)
Tenslotte..... In 2007 werd de eerste openstelling afgesloten met een daverend concert in de HMH in samenwerking met Radio2. Meer dan een miljoen luisteraars waren daar getuige van. In 2013 mochten wij onze 100.000e bezoeker verwelkomen, we hopen nu dat we in 2017 onze 150.000 e bezoeker mogen ontvangen!
Boekingen en info: marc@mbnproducties.nl
Promotietrailer: www.facebook.com/Motelwestcoast.nl/videos/1012943062106741/