Pink Floyd Project XXL Electric tour 2018-2019

Pink Floyd Project - XXL Electric tour 2017
 
Het uit Nederland afkomstige 12 koppige Pink Floyd Project met (ex Kayak en Vandenberg) zanger Bert Heerink in haar gelederen, bestaat al sinds 2007 en staat bekend door z’n grootse Pink Floyd shows met spectaculair quadrafonisch geluid, véél licht én visuals & special  effects. Ze treden beperkt op waardoor hun concerten vaak uitverkocht zijn. Pink Floyd eigen vocaliste Durga Mc Broom komt ook af en toe naar de Benelux om zich in dit bijzondere gezelschap te voegen.
 
De doelgroep voor Pink Floyd is wereldwijd nog steeds erg groot getuige de vele tributes die er zijn. Pink Floyd Project staat internationaal hoog aangeschreven, dit is volgens fans dan ook de show die je als Pink Floyd liefhebber gezien moet hebben.
 
De show is een muzikale reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. Zo’n 25 songs uit het totale oeuvre, dus ook van het nieuwe album The Endless River, komen in twee sets en een toegift aan bod. Volgens vele Pink Floyd fans is Pink Floyd Project het beste wat je kan krijgen als 'Floyd' liefhebber.
 
Pink Floyd Project showfacts:
·        Grote lichtshow & Quadrafonisch geluid.
·        Special laser-video, visuals & effects.
·        2.5 uur durende show.
·        12 koppige band incl zanger Bert Heerink
·        Kinderkoor uit de regio i.s.m. Stichting Kids Rights
·        Uitverkochte shows en grootste online database in de Benelux
 
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2qDq3L7FLh4
 
Te zien in 2018 en 2019 in zowel theater als grote shows met Durga mc Broom, wilt u een bijzonder productie die kaarten verkoopt? Meer info? bel met Marc de Bruin: 0655-797706, of mail: marc@mbnproducties.nl 

youtu.be/2qDq3L7FLh4
youtu.be/m8V4Fg3pPsc
www.youtube.com/v/EzOSs18BtE8