The Glory Gospel singers - From New York

De gechiedenis van dit beroemde gospelkoor begint in 1995 en bestaat uit een aantal Amerikaanse en Canadese zangers, zangeressen en een toetsenist. Bandleider van het koor is de charismatische leidster Phyliss McKoy Joubert, die al vanaf het begin de casting en het management van de Glory Gospel Singers voor haar rekening neemt.
Een jaar later kwamen de Glory Gospel Singers, op uitnodiging van de toonaangevende duitse kerkconcertorganisator Otto Coen, naar Duitsland en verzorgden hier een aantal optredens kerken en concertzalen. Met hun fascinerende stemgeluid inspireert dit gospelkoor inmiddels het publiek in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Denemarken, en Zweden. In Frankrijk wordt het koor jaarlijks door haar fans toegejuichd tijdens de prestigieuze tournees aan de Atlantische kust en de Franse Rivièra. Ook op andere continenten zijn de getalenteerde Glory Gospel Singers bekend.
De jaarlijkse  tournee in Japan is vast onderdeel van de concerttour. De Glory Gospel Singers komen volledig tot hun recht in de prachtige kerken en kathedralen, zoals bijvoorbeeld in de Hamburger Michel, de Nikolai Church in Potsdam, de kathedraal van Aken of de kathedraal van Orléans. Dat geldt ook voor beroemde concertzalen zoals het Gewandhaus in Leipzig, de Gürzenich in Keulen of het historische stadhuis in Heidelberg.
Het gospelkoor brengt de door het geloof geinspireerde muzikale boodschap over op haar enthousiaste publiek, waarbij de liederen soms rustig zijn, dan weer heel levendig, maar altijd dynamisch, vol levensvreugde en energie.   Beleef ook deze ervaring van prachtige stemmen en meeslepende ritmes. Voel de vurige kracht van de gospels en laat u zoals vele anderen meeslepen door een unieke muzikale ervaring: zet een stap naar voren en wordt deel van deze "Evangelie gemeenschap".
Zo zal dit concert ook voor u een fantastische en onvergetelijke ervaring zijn!  
Gospel: “The Lord told Moses what to do, Let my people go, To lead the Hebrew children through, Let my people go” Go down Moses
Mail: marc@mbnproducties.nl of 0655-797706,
youtu.be/Iisodvcp-fs
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch