AC/DC- By Livewire

AC/DC LiveWire (UK)

 

AC/DC- Live Wire biedt volgens kenners en fans de meest complete en authentieke reproductie van de AC/DC-sound én stage performance in de wereld. Ze gaven vorig jaar al 2 keer een mega show op het Oerrock festival in Ureterp en volgens de organisatie was dit dé beste tribute die ze ooit hebben gehad.

 

‘Live Wire’ heeft wereldwijd opgetreden en combineert het beste van AC/DC van de vroegere periode van deze Australische band in het lokale clubcircuit, tot de wereldwijde superstatus van hun huidige hits. Er zijn ruim 100 AC/DC Tribute bands over de hele wereld en vele van hen beweren dat ze "The Ultimate AC/DC Tribute band" zijn, maar slechts 1 band kan deze naam dragen. ‘Live Wire’ bestaat uit de beste AC/DC imitators en ze spelen de grootste hits: "You Shook Me All Night Long", "Highway To Hell", "Back In Black", "Dirty Deeds Done Dirt Cheap", "TNT", "Whole Lotta Rosie", "Thunderstruck "," Hells Bells ", maar ook fans-favorieten als:" Shoot To Thrill "," Have A Drink On Me "," Sin City," Jailbreak "," Shot Down In Flames”!


Ze komen met de originele podiumsetting; 2 zangers én een muur van Marshalls. Volgens kenners brengt ‘Live Wire’ in een méér dan 2 uur durende show, de pure essentie, kracht en power van wat een echte AC/DC show ook heeft. 

www.livewire.website

 

Video direct: livewire.website/video/thunderstruck-holmfirth-2016/ 

 

Info: marc@mbnproducties.nl, of 0655-797706.