U2 by LA.vation (USA)

In een 2 uren durende show wordt duidelijk waarom deze groep The Worlds greatest U2 tribute wordt genoemd. 
 
Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent LA.vation zijn naam aan: "Elevation ", de derde single van U2's 2000 album: All That You Can Leave Behind. Volgens publiek en fans over de hele wereld is LA.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als LA.vation.
 
LA.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year's Day ","With Or Without You","Beautiful Day","One”, "Vertigo" en ga zo maar door!
 
Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.
 
Ze hebben alle 4 oog voor elk U2 detail, wat L.A.vation maakt  tot dé beste U2 tribute ter wereld, het wordt alleen beter gedaan door U2 zelf!

Bel voor de mogelijkheden naar Marc de Bruin op: 0655-797706, of mail: marc@mbnproducties.nl 

 

 

 

www.youtube.com/watch