Symfo Classics nieuwe tour najaar 2018 + Bospop Juli 2018!

The Best of Symphonic Rock

Zij die getuige waren van Symfo Classics – ‘The Best of Symphonic Rock’ zullen beamen, dat dit één van de meest indrukwekkende tributeshows is die ze ooit hebben ervaren. Klassieke hits van Yes, Genesis, Pink Floyd,  Marillion, Manfred Mann’s Earth Band, ELO, Alan Parsons Project en Procol Harum en veel meer in één optreden!

 

Niet alleen doorgewinterde fans worden op hun wenken bediend. Omdat meer dan de helft van het repertoire een notering heeft in de Top 2000, spreekt Symfo Classics juist een heel breed publiek van muziekliefhebbers aan. Ook de pers oordeelt enthousiast: “Het dak ging er helemaal af. Zelden was een show zo snel ten einde als tijdens deze ruim twee uur durende reis door een symfonisch landschap” (progressive rock magazine iO Pages) en “De intensiteit van de voorstelling dwong grote bewondering af. Het werd met recht een gedenkwaardige muziekavond” (Weekblad Regio Oss).

 

Symfo Classics telt maar liefst drie topvocalisten: Cindy Oudshoorn, Edward Reekers en Martin van der Starre. Cindy en Edward waren jarenlang de herkenbare stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Martin is bekend van de succesvolle rockmusicals ‘Woodstock the Story’, ’Jesus Christ Superstar’ en ‘We Will Rock You’. De fantastische band staat onder leiding van Joost Vergoossen, die maar liefst twee keer is uitgeroepen tot ‘Beste Gitarist van de Benelux’.

check het volledige tourschema op: www.symfoclassics.nl

 

check HIER de gemaakte documentaire over Symfo Classics

 

 

www.symfoclassics.nl
www.youtube.com/watch