MBN Theater 

MBN Theater is begonnen rond 2004 met de productie van de Rockopera "Nostradamus" van de Symfonische groep Kayak, deze productie kreeg in het Algemeen Dagblad 4 van de 5 sterren. Vanaf het begin werkt MBN voor de verkoop van haar voorstellingen met Jacques Senf theaterpartners.
Vanaf 2015 zijn we ook zelf met theaterboekingen begonnen, voor Tet Rozendal boekten we haar nieuwe tournee "Nachtvlinder" en de reprise van Mata Hari, het programma "Toon van de Tijd", van Syb van der Ploeg & Wiebe Kaspers, "Kerst" met De Kast én de prachtige voorstelling "Op alle Fronten" van Inez Timmer.
Voor het theaterseizoen 2017-2018 hebben we het internationale: The Gregorian Voices, Kerst met De Kast, The Glory Gospel singers from New York, het nieuwe sport/muziekprogramma van Syb van der Ploeg SportSound, en; "Een Tip van de Sluier", is een uniek theaterconcert over het leven en de liedjes van één van Nederlands beste tekstdichters, Lennaert Nijgh. Dit programma gaat op z'n 15e sterfdag op 28 november 2017 in premiere in Haarlem.
Voor de zondagmiddagen hebben we; het oudste dansorkest ter wereld 'The Ramblers' (90 jaar) met special guest; Joke Bruijs (50 jaar in het vak)
Méér info over onze theateractiviteiten? froukje@mbnproducties.nl of Froukje Kits, 0655-797718

Theaterproducties 

Nieuws pagina 

 • All
 • Symfo Classics nieuwe tour najaar 2017

  Na de 2 succesvolle tours van 2015 én 2016 komt Symfo Classics in het najaar van 2017 met een compleet nieuwe show! De productie trok volle zalen en heeft veel lof van pers en publiek gekregen.[more]

  Category: Theater
 • Best of Britain - The 4th!

  Met een compleet nieuw programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain in 2018 wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke...[more]

  Category: Theater

Galerij